Foto

Hver eneste gang våre fotografer trykker på utløserknappen, har de allerede stilt seg dette spørsmålet: Hvorfor skal jeg ta dette bildet her? Hva er meningen med det? Hvem skal jeg nå med dette bildet, og hvorfor er det viktig?

Nettopp fordi hvert enkelt bilde blir tatt så bevisst, for at dine fremtidige kunder skal gjenkjenne det de ønsker seg eller leter etter i de bildene du har på din hjemmeside, på google eller i sosiale medier.

Før vi tar bildene for deg, vil vi ha sjekket hva folk søker etter på google rundt dine produkter eller tjenester, og tar det med i planleggingen av fotograferingen. Fordi vi planlegger og gjennomfører fotograferingen godt, vinner våre kunder stadig flere kunder. Og kanskje fordi vi alltid bruker erfarne fotografer som har jobbet i mange år, nettoppp med å presentere folk og produkter på en god måte, kan vi bidra til din suksess.

Video

Et bilde sier mer enn tusen ord, heter det. Men hva kan man da si om en video? Det er en grunn til at video blir stadig viktigere for alle former for kommunikasjon: De virker. Videoer kommuniserer sterkere enn tekst og bilder, fordi vi omgir oss med et samfunn der alt beveger seg raskere: Folk skifter jobb oftere, de flytter meg, pusser opp mer og endrer spisevaner.

Med video som verktøy kan du plassere deg selv og dine produkter midt i den interessen folk har i ditt produkt. Du kan vise det du leverer og måten du leverer det på, gjennom videoens klare budskap: Dette er virkelig, dette er måten denne bedriften arbeider på. Der ser kundene dine hvorfor akkurat dine produkter er de beste de kan velge.

Samtidig er det viktig at budskapet ikke blir for komplisert. En kjent matvarekjede profilerer seg på at «det enkleste er ofte det beste», og vi erklærer oss enig. Når vi skal planlegge våre videoer for deg, er det derfor viktig at vi velger et enkelt språk – klare budskap og lager forskjellige varianter som forteller akkurat det.

Nettpluss hjelper deg

Synligheten du får i digitale kanaler ved å benytte deg av tekst, bilder og video, slår alt du kan få til med noen andre virkemidler.

Sammen finner vi historien kundene dine gjerne vil se deg fortelle med bilder eller video, og du vil bli overrasket over resultatet!

Ta del i fremtiden! Bli med oss videre!

Se alle våre tjenester eller ta kontakt for en uforpliktende prat eller besøk.