Nettsider – ditt viktigste ansikt utad

Er du tilstede?

Din nettside er ditt ansikt utad hvor du kommuniserer med eksisterende og potensielle kunder, og din viktigste reklameplakat.
Førsteinntrykket er viktig, og ser ikke nettsiden din innbydende ut hopper potensielle kunder raskt til neste som bare ligger et klikk unna.

Du kan miste mye trafikk og dermed salg med en dårlig nettside. Det er derfor viktig at alt innhold er relevant, godt skrevet og Google optimalisert.

Om du ikke skulle trenge en ny nettside er det fortsatt viktig at innholdet er relevant på den du har, vi kan hjelpe deg med en grundig analyse av innholdet, slik at det gir det resultatet du ønsker.

Vi lager responsive nettsider med WordPress, html, css og Javascript.
WordPress brukes i dag på hver fjerde nettside.
Grunnen til det er at WordPress har få begrensninger, og det kommer gjevnlig oppdateringer for å tilpasses nye krav og sikkerhet.

Finner kunden deg?

Søkemotoroptimalisering av nettsiden

Synlighet i søk er avgjørende for at kundene dine skal finne nettopp deg, så for å oppnå best mulig synlighet i et søk, som f.eks. i Google, må man tilrettelegge/optimalisere hjemmesidene for søkemotoren.

  • Google som er den største søkemotoren står for over 90% av alle søk i Norge.
  • Av de som bruker internett daglig bruker 85% en søkemotor.
  • 90% søker på nettet før de gjennomfører et kjøp.

Nettpluss hjelper deg

Innhold – tekst, foto og video

Tekst, foto, video på en nettside skal fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Det er viktig at titler og teksten er fengende slik at den fanger potensielle kunders oppmerksomhet raskt. Det er også viktig å få oppmerksomhet fra søkemotoren.  Tekstene og innholdet må derfor være laget slik at de blir fanget opp av f.eks. Google.

Det er en kunst og skrive effektive tekster på nett, og mange mangler både tid, erfaring og ressurser til å lage fengende, selgende og søkemotor optimaliserte tekster.

Vi har journalist som finner den rette vinklingen sammen med dere, og samtidig skriver slik at det fenger leseren, og det tilpasses nettsiden

Se alle våre tjenester eller ta kontakt for en uforpliktende prat eller besøk.