Stay Safe

De fleste av oss tror ikke noe på at huset vårt kommer til å brenne en dag. Likevel er det ganske selvfølgelig at vi har forsikret oss mot det. Dette gjør vi for å kjenne oss trygge, rett og slett. I tilfelle noe skulle skje.

Men hva med de farene bedriften din kan møte når som helst, og som det ikke finnes forsikring mot? Det som kan ødelegge omdømmet ditt fullstendig, eller totalt knuse bedriftens økonomi?

Du synes kanskje at vi her beskriver noe så vanlig som en naturkatastrofe, men det gjør vi ikke. Det vi har i tankene, er minst like vanlig, og potensielt enda mer ødeleggende.

Tilgang til ekspertise

Alle har vi hatt kunder som det av forskjellige grunner viste seg å være umulig å samarbeide med. Men hva skjer dersom vedkommende kontakter media, advokat eller begge deler? Negativ omtale og søksmål kan være fullstendig ødeleggende. Det samme kan et overraskende bokettersyn, for de fleste vet at det er ganske tilfeldig hva som kan komme ut av det.

Det er der vår «Stay Safe Ordning» kommer inn: Vi kan sikre deg tilgang på den ekspertisen du trenger – akkurat når du trenger den. Men vårt opplegg betyr at hjelperne dine allerede kjenner bedriften din – og vet hvordan de skal legge opp hjelpen.

Nettpluss hjelper deg

Vi kan tilby deg en pakke bestående av:

  • To timer med en omdømme ekspert
  • To timer juridisk hjelp fra Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell
  • Første prioritering, vi i Nettpluss setter deg først

Prisen for Stay Safe Ordningen er kr 1900,- pr år.

Folk kjøper av bedrifter de har tillit til!

Se alle våre tjenester eller ta kontakt for en uforpliktende prat eller besøk.