Hjemmeside

Din nettside er ditt ansikt utad hvor du kommuniserer med eksisterende og  potensielle kunder. Førsteinntrykket er viktig, og ser ikke nettsiden din innbydende ut hopper potensielle kunder raskt til neste som bare ligger et klikk unna.

Vi lager responsive nettsider med WordPress, html, css og Javascript. Dvs at de tilpasser seg bruk på forskjellige skjermer som for eksempel mobil, nettbrett eller pc. Dette blir stadig viktigere når vi vet at det meste av surfingen skjer via mobilen.

SEO (søkemotoroptimalisering) av nettsiden

For å oppnå best mulig synlighet i et søk, som f.eks. i Google,  må man tilrettelegge/optimalisere hjemmesidene for søkemotoren.

Google som er den største søkemotoren står for over 90% av alle søk i Norge.
Av de 3,5 millionene nordmenn som bruker internett daglig bruker 85% en søkemotor.
90% søker på nettet før de gjennomfører et kjøp. Det er mange potensielle kunder som kan treffes på Google. Det er derfor viktig at nettsiden din er tilrettelagt opptimalt mot Google.

Innhold

Tekst, foto, video på en nettside skal fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Det er viktig at titler og teksten er fengende slik at den fanger potensielle kunders oppmerksomhet raskt. Det er også viktig å få oppmerksomhet fra søkemotoren.  Tekstene og innholdet må derfor være laget slik at de blir fanget opp av f.eks. Google.

Det er en kunst og skrive effektive tekster på nett, og mange mangler både tid, erfaring og ressurser til å lage fengende, selgende og søkemotor optimaliserte tekster. Ring oss så kan vår erfarne journalist og tekstforfatter skrive en optimal tekst for dere.

Ønsker du hjelp?

Det er vanskelig å få den ønskede oppmerksomheten om ikke innholdet er rett.  Det er også viktig å gi et godt førsteinntrykk om du skal nå nye kunder.

Vi har journalist som finner den rette vinklingen sammen med dere, og samtidig skriver slik at det fenger leseren og det tilpasses mediet. Samme budskap kan lages med forskjellig innpakning ettersom hvem mottakeren er.

Se alle våre tjenester eller ta kontakt for en uforpliktende prat eller besøk.