Video og foto

Aldri før har det vært så viktig å ha en videopresentasjon av seg selv, sin bedrift og de produkter som bedriften ønsker å selge! Ikke bare gir det bedre synlighet i digitale kanaler, men bruker du dette aktivt, viser det seg at det er langt større sannsynlighet for å få gjennomslag hos kundene. Fremtidsforskerne forteller at snart 70% av alt som finnes på nettet, er en video.

Det er mye mer sannsynlig at en som får en henvendelse fra deg på mail med en video i åpner og ser den, enn at vedkommende leser de linjene du kanskje har strevet så mye med å skrive.

Levende bilder forteller på en effektiv og rimelig måte hva du har å tilby, og kundene dine vil oppleve at kommunikasjonen din er spennende og informativ – ikke påtrengende eller interesseløst.

Har du ikke noe å fortelle om på film, sier du? Klart du har! Om du har en bedrift, finner vi historien kundene dine gjerne vil se deg fortelle med levende bilder, og du vil bli overrasket over resultatet!

Noen fakta om video

  • 90 % av brukerne sier at en video har påvirket deres kjøpsbeslutning en eller flere ganger.
  • En video som del av en produktbeskrivelse øker klikkraten med 200-300 prosent.
  • 59 % ønsker å se en video fremfor å lese en beskrivelse.
  • 80 % av de som har sett en video husker innholdet etterpå.
  • Brukerne foretrekker video framfor feks. blogginlegg.
  • Google foretrekker video.
  • Facebook foretrekker video.

Synligheten du får i digitale kanaler ved å benytte deg av en video, slår alt du kan få til med noen andre virkemidler. Ta del i fremtiden! Bli med oss videre!

 

Foto og produktbilder

Et bilde sier mere enn 1000 ord. Gode bilder tiltrekker seg oppmerksomhet, og
forsterker budskapet i markedsføringen.

Foto er blitt en selvfølgelig del av enhver presentasjon. Om bildene blir brukt riktig, kan prosjektet du var en del av, eller produktene du lager, selge bedriften din hver eneste dag. Så viktig er foto i kommunikasjon. 

Våre fotografer kan hjelpe deg med proffe bilder til for eksempel din hjemmeside, eller produktbilder.

Ønsker du hjelp?

Det er vanskelig å få den ønskede oppmerksomheten om ikke innholdet er rett.  Det er også viktig å gi et godt førsteinntrykk om du skal nå nye kunder.

Vi har journalist som finner den rette vinklingen sammen med dere, og samtidig skriver slik at det fenger leseren og det tilpasses mediet. Samme budskap kan lages med forskjellig innpakning ettersom hvem mottakeren er.

Se alle våre tjenester eller ta kontakt for en uforpliktende prat eller besøk.